Carte de oaspeti: call-to-action :)

Carte de oaspeti: call-to-action :)

Dragi prieteni,

Ne apropiem incet-incet de finalul seriei de concerte „Gradini de vara”, eveniment pe care ne bucuram foarte tare ca vi l-am putut prezenta – mai ales ca este chiar primul proiect cultural al Asociatiei Culturale ISVOR!

Va multumim tuturor celor care ati fost la concertele noastre de pana acum: pe 25 iunie, la Muzeul Satului; pe 26 iunie, la Lokal; pe 1 iulie, la Gradina Botanica; pe 2 iulie, la Carturesti Carusel; sau pe 3 iulie, la Gradina Viitorului. Ne-am simtit minunat impreuna si, judecand dupa fotografiile voastre (ne-au placut, multumim pentru ele!), s-ar zice ca si voi v-ati simtit bine alaturi de noi 🙂

Dupa cum stiti, vom avea un nou concert la Muzeul Satului – vineri 15 iulie, de la 18:00. A doua zi vom pleca spre Lisabona, unde avem o noua provocare: Imago Mundi va sustine un concert in prestigiosul Festival de Estoril Lisboa, o buna ocazie pentru Asociatia Culturala ISVOR de a sustine cultura romaneasca – proiectul „Isvor. Enescu”, prin care ne propunem sa imbunatatim perceptia artistilor care traiesc in Portugalia asupra culturii romanesti (in general), precum si cunostintele lor despre George Enescu si opera lui (in special). Apoi, dupa ce ne vom intoarce la Bucuresti, ne vom pregati pentru ultimul concert din „Gradinile de vara”: vineri 22 iulie, de la 19:00, la Gradina Botanica.

Pana atunci insa, avem nevoie de ajutorul vostru: va rugam sa ne spuneti (printr-un comentariu la acest articol) parerea voastra – despre acest proiect, despre muzica Imago Mundi, despre concerte, despre concurs, despre orice altceva vreti voi 🙂 Pentru noi sunt foarte importante aceste pareri, asa ca nu va sfiiti sa le trimiteti – speram sa putem face cu ele, dupa ultimul concert de la Gradina Botanica, o pagina „carte de oaspeti” pe acest site.

Multumim, asteptam sa ne scrieti! Pe curand!

Imago Mundi si Asociatia Culturala ISVOR.

5 Comments

 • Alexandra Posted 12 iulie 2016 11:48 am

  Ați fost splendizi prin toate grădinile!

  • asociatia.isvor Posted 12 iulie 2016 11:54 am

   Mulțumim, Alexandra!

 • Trackback: Un nou concert Imago Mundi la Muzeul Satului – Gradini de vara
 • Ilie Vorvoreanu Posted 13 iulie 2016 8:24 am

  Felicitări pentru muzica de aleasă delicatețe și rafinament, susținută de forța inspirației folclorice și de măiestria respectuos moștenită de la George Enescu, felicitări pentru proiectul care își merită pe deplin atributul „cultural.”

  • Asociatia Culturala ISVOR Posted 13 iulie 2016 9:13 am

   Mulțumim!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.