Concurs

Concurs

Vino impreuna cu familia si prietenii tai la oricare dintre concertele Imago Mundi din cele 5 spatii emblematice bucurestene – Muzeul Satului, Lokal, Gradina Botanica, Gradina Viitorului, Carturesti Carusel. Fotografiaza-te folosind flyer-ul VIOARA al evenimentului „Gradini de vara” in postura care ti se potriveste (enigmatica masca, elegantul papion, delicata funda – sau creaza-ti propriul personaj, folosind flyerul cum vrei tu).

Posteaza fotografia pe Facebook, Twitter sau Instagram cu hashtagul #eusuntenescu sau trimite-o pe mail la asociatia.isvor@gmail.com si poti castiga CD-ul „Isvor. George Enescu”, cel mai nou album Imago Mundi produs de Radio Romania / Editura Casa Radio. Atentie, albumul va fi lansat oficial in toamna aceasta – ceea ce inseamna ca vei fi printre primii care il vor avea!

Castiga un CD „Isvor. George Enescu”!

Posteaza fotografiile tale din timpul concertului si nu numai cu flyer-ul VIOARA pe Facebook, Twitter sau Instagram cu hashtag #eusuntenescu și câștigă un CD cu noul album Imago Mundi – Isvor. George Enescu. Invita-ti prietenii sa aprecieze fotografia si sa participe la concerte.
• Albumul Isvor. George Enescu este o colectie de teme precum „Am un leu si vreau sa-l beu”, „Sarba lui Pompieru”, „Tantaras cu cizme largi”, „Valeu, lupu ma mananca” sau „Pe o stanca neagra” interpretate intr-o maniera originala, cult-contemporana.
• Va fi semnat de cei 8 artisti care i-au dat viata: Oana Ivascu, Daniel Ivascu, Catalin Stefanescu-Patrascu, Adrian Buciu, Stefan Barbu, Andreea Timiras, Cristian Stanoiu si Florin Ghenade.
• Iti va fi trimis prin posta indata ce va iesi din productie!
Prin postarea fotografiilor cu flyer-ul VIOARA de la concert si nu numai pe unul dintre canalele social media mentionate, esti de acord cu conditiile de participare la concurs.
Concursul de pe site-ul Gradini de vara se desfasoara intre 25 iunie si 22 iulie 2016 si se adreseaza exclusiv bucurestenilor. Daca nu locuiesti in Bucuresti… te rugam sa ai putina rabdare, pregatim turneul national! Detalii, in curand!
Vor fi oferite 10 premii constand in 10 exemplare ale CD-ului Imago Mundi – Isvor. George Enescu, un album produs de Radio Romania / Editura Casa Radio. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, numele castigatorilor vor fi anuntate pe aceasta pagina in ziua de luni 25 iulie 2016.

descarca flyerul

 

feed Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.